Boda Borg startade som ett arbetsmarknadsprojekt med syftet att skapa arbetstillfällen och hjälpa arbetslösa på landsbygden. I dag finns verksamheten runt om i hela Sverige. Ledstjärnan har sedan starten varit att hjälpas åt och nu väljer upplevelseföretaget att bidra ytterligare genom att bli medlem i arbetsgivarnätverket Vi Kan.

– För oss är det ett självklart val att vara delaktiga i Vi Kan, som vi också hoppas leder till spännande möten, säger Katarina Ödmark, vd för Boda Borg i Torpshammar.

Torpshammarföretaget kommer bland annat att bidra med praktikplatser och studiebesök för att tillsammans med nätverket och projektet ”Hela vägen” hjälpa 830 personer i Västernorrland närmare arbetsmarknaden.

Mer om Boda Borg Torpshammar
Boda Borg Torpshammar är en unik upplevelse bestående av Questar – upplevelserum fyllda med nervkittlande utmaningar som du och ditt lag skall klara er igenom. Då kreativitet, samarbete och ett fantasifullt sinne är i fokus krävs inga särskilda kunskaper eller förberedelser för att göra ett lyckat besök på Boda Borg. Nyfikna i alla åldrar kan ta sig an utmaningarna i lag om tre till fem personer.

Boda Borg Torpshammar har många gånger beskrivits som ett av Sveriges mest framgångsrika arbetsmarknadsprojekt. I dag finns konceptet Boda Borg runt om i hela Sverige och även i USA.

 

 

 

Läs mer om Boda Borg

Boda Borg Torpshammar