Nu väljer Flooré AB att kliva in i arbetsgivarnätverket Vi Kan för att hjälpa arbetssökande närmare arbetsmarknaden. Företaget som till vardags arbetar med att producera vattenburen golvvärme till kunder i såväl Sverige som övriga Europa tycker att det är viktigt att arbeta långsiktigt och hållbart.

– Det är viktigare än någonsin att klä våra arbetssökande med erfarenheter ifrån arbetsmarknaden. Flooré är stolta att kunna bidra med detta samtidigt som vi får en bra rekryteringsbas till vårt företags tillväxt, säger Annelie Norrbom, vd Flooré AB.

Torpshammarföretaget kommer bland annat att bidra med praktikplatser och studiebesök för att tillsammans med nätverket och projektet ”Hela vägen” hjälpa 830 personer i Västernorrland närmare arbetsmarknaden.

Mer om Flooré AB

Flooré AB är i dag ledande leverantör av vattenburen golvvärme genom byggmaterialhandel i Sverige. Drygt hälften av omsättningen går i dag på export till flera länder i Europa. Målet är att erbjuda den bästa golvvärmelösningen avseende komfort, ekonomi och flexibilitet.

Företaget har en egentillverkad och patenterad golvvärmeskiva för ytmontage.  Systemet bygger på ett utvecklingsprojekt som tog sin fart på Kungliga Tekniska Högskolan redan 1990. Sedan dess har systemet utvecklats baserat på flera års praktisk erfarenhet ifrån branschen. Produktion och huvudkontor finns sedan 2008 placerat i Torpshammar.

Läs mer

www.floore.se