I syfte att hjälpa arbetssökande närmare arbetsmarknaden väljer nu Harrys Marin och Fritid att kliva in i arbetsgivarnätverket Vi Kan. Företaget som är specialiserade på försäljning och service av båtar samt reparation av bland annat trädgårdsprodukter och släpvagnar, tycker det är viktigt att ge alla en chans att ta sig in på arbetsmarknaden.

Harrys Marin och Fritid kommer bland annat att bidra med praktikplatser, studiebesök, träningsintervjuer och föreläsningar för att tillsammans med nätverket och projektet ”Hela Vägen” föra 830 personer i Västernorrland närmare arbetsmarknaden.

Mer om Harrys Marin och Fritid
Företaget är specialiserade på försäljning, service och reparationer av båtar och tillhandahåller all relevant kringutrustning för att göra din båtresa så bra som möjligt. Harrys Marin och Fritid erbjuder även service och reparationer av släpvagnar, trädgårdsprodukter och snöskotrar. Verksamheten genomsyras av hög yrkeskunskap, god kundservice och snabba leveranser. Företaget är beläget i Matfors, strax väster om Sundsvall.