Nu väljer fordonsexperten Northcar att ansluta sig till Vi Kan. Northcar som till vardags levererar bilar till kunder över hela Sverige tycker det är viktigt att synliggöra alla människors olika kompetenser och erfarenheter.

– En personalgrupp med olika bakgrunder, kompetenser och erfarenheter är alltid en tillgång. Nya tankesätt skapar framgång och leder även till utveckling och lönsamhet för arbetsplatsen, säger Christer Granström, servicemarknadschef.

Northcar kommer bland annat att bidra med praktikplatser och föreläsningar för att tillsammans med nätverket och projektet ”Hela Vägen” föra 830 personer i Västernorrland närmare arbetsmarknaden.

Mer om Northcar
Northcar bildades i juni 2009 av Jonas Olert och Ulf Rautila. Northcar är beläget i fantastiska Sundsvall på Norra Vägen 8 och är idag auktoriserade på försäljning, service och reparationer av märkena Saab, Opel, Chevrolet, Jeep, Dodge, Lancia, Fiat och Isuzu. Northcar är dotterföretag till Olert Holding samt systerföretag med Northbike Sweden AB.

Läs mer